Facebook
Twitter
@szervalduo tweetjei
1211 Budapest, Központi u. 31 .  •  Ügyintézés munkaidőben: 06-1-425-3333..  •  Mobil: 0630/9-19-99-49;   •  info@szervalduo.hu  •  
Szerval Duo Kft. 06-1-425-3333 1211 Budapest Központi u. 31.

sport.lap.hu | sportfelszereles.lap.hu | sportszer.lap.hu

 
   
   
 
Pingpongasztal - Hobby


Pingpongasztal
Hobby kerekes alló


Pingpongasztal - Tournament


Pingpongasztal
Vega star kültéri


Csocsó
Játék - Jenifer kicsi


Gombfoci asztal nyitható lábbal


Hintaágy - Hercules fehér vázzal


Hintaágy - Vénusz
 
Termékek
 

Szánkó Téli játék - Speedy

Gyermek játék - háromelemes hinta

Cégünk már tizenöt éve gyárt különböző pingpongasztalokat, mind verseny, mint hobbyként játszók részére.

Folyamatos korszerűsítésnek köszönhetően ma már minden igényt kielégítő pingpongasztalokat készítünk.


Megtalálhatók közöttük az egyszerű  nyitható lábú pingpongasztalok  a kerekes pingpongasztalok, illetve a komolyabb igénybevételre- iskoláknak, kluboknak- készített  Tournament pingpongasztal és  Tournament kerekes pingpongasztalok. Ezek a beltéri pingpongasztalaink.Szabadtérre, a Vega Star kültéri pingpongasztalt gyártjuk. Ezek abszolút időjárás és vízálló álló pingpongasztalok, melyekről hét éves gyártási tapasztalatunk ad garanciát.


A megfelelő pingpongasztal kiválasztásakor van néhány fontos szempont, amelyet végig kell gondolni.

A választás első lépéseként el kell döntenünk, hogy hol kívánja használni, hol van a pingpongozásra alkalmas terep, hely. A tökéletes játékélményhez az asztal mellett maradnia kell annyi helynek, hogy a játékosok szabadon tudjanak mozogni. Emellett a talajviszonyokat is számításba kell venni, egyenletes felületre érdemes az asztalt tenni, hogy ezzel is elkerüljük a botlásokat, eséseket, balesetveszélyes szituációkat.

Másik fontos szempont, hogy kültéri vagy beltéri asztalra van-e szükségünk. A kültéri pingpongasztalok értelemszerűen korlátozzák a játék lehetőségét, ha egész évben szeretnénk élvezni a játékot, akár csapadékos és hideg időben is, akkor a beltéri elhelyezés javasolt.

Ezzel szorosan összefüggő kérdés az asztal mozgatási és tárolási lehetőségei. Gondoljuk végig, hogy összecsukható, kerékkel ellátott, esetleg felhajtható lábakkal rendelkező darab felelne-e meg leginkább az igényeinknek. Mérjük fel, hogy összecsukott állapotban mekkora helyet foglal az asztal, hol van lehetőségünk a tárolásra, ha éppen nem használjuk. Ha minőségi, strapabíró pingpongasztalok révén szeretné élvezni ezt a nagyszerű játékot, nézzen körül webáruházunkban és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő darabot.Kerti hintaágyakat tíz éve gyártunk,  a legolcsóbb hintaágyaktól a luxus kivitelű, minden igényt kielégítő hintaágyakig. Kerti hintaágyainkat beégetett porfestéssel ( szinterezéssel ) felület kezeljük. A különleges formavilágú kerti hintaágyaink saját csőhajlító, illetve lakatos üzemünkben készülnek. Általában kerti hintaágyainkhoz 6-8 féle laphabos szivacspárnát , 6-8 féle darálthabszivacsos hintaágy párnát kínálunk.

Saját importból is szerzünk be hintaágyakat, ezeket is inkább a magas műszaki színvonal és a jó ár érték arány jellemzi. Nem célunk az olcsó, gyenge egy szezonos áruk forgalmazása.

Az általunk kínált hintaágyak tökéletes kiegészítői minden kertnek. Mivel számos variációjuk létezik, méretben és színválasztékban is igen gazdagok. A 2 és 3 személyes hintaágyak kényelmes pihenést biztosítanak az egész családnak.

A hintaágyak amellett, hogy esztétikus elemei a kerthelyiségnek, használatuk során segítenek oldani a belső feszültséget is. Ezen kívül, a hintázás jótékony hatással van a gyermekek fejlődésére. Nyugtatja az idegeket és javítja az egyensúly érzéket. A hintázás segíti az agyunk két fele közötti hatékony összedolgozást. Ez azért van, mert a test, lengés közben minden érzékszervet használ, így serkentve a kreativitást és elősegítve a könnyebb tanulást gyermekkorban.

Minőségi, masszív acélváz biztosítja a hosszan tartó használhatóságot. A párnák a nagyobb kényelmet hivatottak szolgálni. Utóbbiak külön is megvásárolhatóak, így otthona stílusához igazíthatja a hintaágyat.

Ha Ön is szeretne egy pihentető és hasznos kiegészítőt a kertbe, nézzen körül kínálatunkban és válasszon kedvére hintaágyat!

Évek óta gyártunk asztali focit ( csocsó asztalt ), valamint különböző gombfoci asztalokat.Csocsó asztalokból közvetlenül a külföldi gyártótól is jelentős mennyiséget importálunk.

Az utóbbi időkben a magyar játékgyártók termékeit, többek között; társasjáték, építő játék, puzzle, hinták, kerti játékok, homokozók stb. is forgalmazzuk.

Lakatos üzemünkben különböző csőhajlítási, CO hegesztési, szerkezeti munkákat is vállalunk.

Szinterező műhelyünkben rövid határidővel magas minőségi színvonalon végzünk festési munkákat.Kerti pad és pihenés

A házon kívül is szereti a kényelmet? Valami még hiányzik kertjéből?

Egy kerti pad!


Nagyon régen az emberek köveken vagy egy-egy farönkön ültek. Ma már ezek egy kerthelyiségben nincsenek kéznél, így egy sokkal korszerűbb megoldáshoz kell nyúlni. Alapanyagban csak minimálisan változtak egyszerű társaikhoz képest, ám kialakításuk merőben más. A kerti pad legtöbbször háttámlával rendelkezik, hogy a gerincet kényelmesen támaszthassuk. A padot körülvevő fém váz tartós, biztosan áll a lábán, ezen tulajdonságai révén jól ellenáll az időjárásnak is. Milyen jól mutatna Önnél egy ilyen pompás kerti pad? Meghitt hangulatot kölcsönöz minden kerthelyiségnek mérettől és évszaktól függetlenül.

Webáruházunk egyéb termékeket is kínál a kerti padokon túl:

Ha kettesben szeretnének üldögélni a kertben és gyönyörködni a virágok színpompás látványában, vagy csak olvasgatna a kék ég alatt, velünk megteheti.

Ha szeretne egy remek kerti pad büszke tulajdonosa lenni, rendeljen még ma!Milyen előnyökkel jár a jégkorcsolyázás?

A korcsolyázás önmagában egy szórakoztató sport, de a jégen való egyensúlyozás már igazi kihívás. Akik jártasak a görkorcsolyázásban, sokkal könnyebben sajátítják el ezt az egyensúlyérzéken alapuló sportot. Azonban jégkorcsolya vásárlásával egy új világ nyílik meg az egészség és fittség megtartásához!

Először ügyetlennek érezhetjük magunkat a jégen lavírozva, azonban ha leküzdöttük kezdeti bizonytalanságunkat, a jégkorcsolyázás a következő jótékony hatásaival gazdagít minket:

 • Fejleszti a koordinációs képességet, valamint segít optimalizálni az egyensúly érzékünket.
 • Minden apró izmot megmozgat a testben, ezáltal kiváló alakformáló.
 • Erősödik általa a láb összes izma, a fenék és a csípő, valamint a derék izmai.
 • Súlytól és intenzitástól függően óránként több száz kalóriát éget el a jégkorcsolyázás, ezért a hölgyek is kimondottan szeretik.

A jégkorcsolyázás kíméli az ízületeket, így szinte bármely korosztály űzheti ezt a sportot.

Minőségi jégkorcsolyáink segítenek Önnek, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön ezzel a remek sporttal.

Ha szeretne jól szórakozni és közben izmait is erősíteni, válasszon jégkorcsolya kínálatunkból!Minőségi szánkót keres?

szánkó Nálunk számos fajtát találhat!

A szánkózást, mint szórakozási formát, már nagyon régóta űzik. Amikor elérkezik az év első nagyobb havazása, másnap már gyermekzsivajtól hangosak a dombok. A szánkózás remek kikapcsolódást nyújt és kiváló testmozgás is egyben.

A szánkózáshoz nincs szükség drága felszerelésre vagy speciális eszközökre. Elegendő hozzá egy jó minőségű szánkó és egy védősisak. A védősisak azért fontos, mert a szánkózás balesetveszélyt is rejt magában, így nem árt az óvatosság.

Szánkóink között találhatnak háttámlával ellátottat a kisebb gyerekeknek, háttámla nélkülit a rutinosabbaknak, valamint az igazán merészek bobot is használhatnak a lesikláshoz. Minden korosztály megtalálja nálunk a megfelelő téli sporteszközt, ráadásul mindezt igen kedvező áron. Kínálatunkban emellett helyet kaptak a szánkózáshoz elengedhetetlen húzókötelek is, amelyeket típus szerint lehet kiválasztani.

Ha együtt élvezné a családdal vagy barátokkal ezt a szórakoztató téli sportot, rendeljen tőlünk szánkót még ma!Jégkorongozás kicsiknek és nagyoknak!

jégkorongozás A jégkorongozás az északi, hideg éghajlatú országokból indult útnak, mára azonban már hazánkban is egyre népszerűbb sport. Annak ellenére, hogy feltétele a jég, nem csupán a téli hónapokban van alkalmunk jégkorongozni, hiszen rengeteg jégpálya üzemel országszerte, melyek egész évben nyitva tartanak.

A jégkorongozás kiemelt koordinációs készséget követel, hiszen amellett, hogy biztonsággal közlekedünk a jégen, a hoki ütőt is megfelelően kezelnünk kell, figyelembe véve a csapattársak helyezkedését. A jégkorongozás amellett, hogy mint sport számos jótékony hatással bír testünk, valamint mentális egészségünk megőrzésére, csapatjáték lévén remek csapatfejlesztő eszköz.

A jégkorongozás kisgyermekek számára is remek lehetőséget nyújt. A gyerekek hamar megbarátkoznak a jégen való közlekedéssel, rendkívül sokat mozoghatnak sportolás közben, valamint rengeteg sikerben és a közösségi élményben lehet részük jégkorongozás által.

Amennyiben Ön is érdeklődik a jégkorongozás iránt, vagy szeretné, ha gyermeke kipróbálná magát ebben a sportban, tekintse meg hoki ütőinket, hoki korongjainkat és válassza ki a megfelelő eszközöket!Miért szeretünk csocsózni?

csocsóasztal A csocsót, vagyis asztali focit inkább sorolhatjuk a szórakozási lehetőségek, mintsem a komoly sportok közé, bár számos bajnokságot rendeznek azok számára, akiknek a csocsó több, mint játék.

A csocsó legfőbb előnye, hogy a foci élményét adja a játékosok számára, csupán egy speciális asztal segítségével. Bár a szabályok részben megegyeznek, hiszen az asztali foci az igazi labdarúgó sportból alakult ki, egészen eltérő készségek szükségesek a csocsózáshoz, mint a focihoz. Míg a labdarúgás esetében a láb van a központban, addig csocsózás során kizárólag a kezünket használhatjuk. A csocsó jó kéz, illetve csuklómozgást igényel, azonban nem elhanyagolható játék közben az ellenfél technikáinak feltérképezése és a gyors reakcióidő sem.

Az asztali focit általában négy ember játssza, de kettesben is kiváló szórakozást nyújt a csocsózás. Baráti társaságok, de akár családok is remek játékra lelhetnek egy csocsóasztal által, de versenyekhez való felkészüléshez is elengedhetetlen egy minőségi asztali foci.

Ha otthonában is szeretné élvezni ezt az izgalmas játékot, válogasson csocsóasztalaink közül!Miért érdemes pingpongasztalt vásárolni?

pingpongasztal Az asztalitenisz egy igen közkedvelt játék kicsik és nagyok körében egyaránt. Sporttevékenységnek sem utolsó, ráadásul erősíti a versenyszellemet és a csapatjátékot is. Szeretnénk néhány felhasználási módját bemutatni ennek a remek szórakoztató sporteszköznek.

Cégeknek: A pingpongasztalok pompás kikapcsolódást nyújthatnak alkalmazottainak egy fárasztó nap után is. A sportolás, mozgás jótékony hatással van a munkahelyi teljesítményre is. Akár versenyeket is rendezhetnek házon belül, ami felér egy csapatépítő programmal!

Szórakozóhelyekre: Igazán vendégcsalogató szolgáltatás a pingpongasztal használat. Sokan szeretnének egész évben hódolni e sportnak, azonban nem mindig van a közelben szabad és megfelelő pingpongasztal. Ha szeretné fellendíteni az üzletet egyszeri befektetéssel, a pingpongasztal remek választás.

Családoknak: Ha közös hétvégi programot szeretne, amiben az egész család részt vehet, szerezzen be egy pingpongasztalt! Egy beltéri asztallal egész évben élvezhetik e sport örömeit.

Ha minőségi pingpongasztalt szeretne, tekintse meg kínálatunkat és válasszon!Biciklit mindenkinek!

kerékpár A kerékpározás méltán népszerű mozgásforma, hiszen számos lehetőséget rejt magában. Napjainkban egyre népszerűbb közlekedési eszköz a bicikli, azonban alkalomszerűen kiránduláshoz, csupán a szórakozás kedvéért, vagy akár sportszerűen űzve is remek választás a kerékpározás.

Az emberek többsége már egészen kicsi korában megtanul biciklizni, és aki tud, általában szeret is tekerni. Ez nem véletlen, a kerékpározás szabadságot ad, rengeteg élménnyel gazdagodhatunk biciklizés közben, ugyanakkor szervezetünkre is számos jótékony hatással bír ez a sport. A kerékpározás javítja az állóképességet, erősíti az izmokat, emellett pozitívan befolyásolja a szívműködést és a tüdő kapacitását is. A biciklizés alakunkra is jó hatással van, formás combokat és vádlikat köszönhetünk ennek a mozgásformának.

A mozgás öröme semmihez sem fogható, és a kerékpározás által többszörösen élvezhetjük a sportolást.

Ha Ön is egy új biciklire vágyik, válogasson kedvére kerékpár kínálatunkból és élje át a biciklizés nyújtotta felemelő érzést akár minden nap!Hinta-palinta!

gyermekhinta Talán nincs olyan gyermek, aki ne szeretne hintázni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a játszótereken általában szinte harc folyik a kicsik között a hinta használatáért. A hintázás egy új élményt biztosít a gyermekek számára, hiszen a már megszokott biztos talaj helyett a levegőben lehetnek. Gyakran hallani a kicsiktől, amikor szüleik, nagyszüleik lökik őket, hogy „Magasabbra!”, hintázás közben szinte úgy érezhetik, mintha repülnének.

Azonban nem csupán a játszótéren élvezhetik a gyermekek a hintázás nyújtotta élményeket. A kertben könnyedén lehet rögzíteni a hintát egy nagyobb fára, de akár a lakásban is fel lehet rakni a hintát egy kiesőbb részre. Így nem kell mindig arra várnia a csemetének, hogy elkísérjék a játszótérre, hiszen bármikor hintázhat otthonában is. Ha lakásban van felszerelve a hinta, az időjárás viszontagságai sem szabhatnak gátat a „repülés élményének”.

Adja meg a hintázás élményét gyermekének otthonában is, és vásároljon tőlünk fa gyermekhintát! További információkért bátran keressen fel minket!A roller, mint praktikus közlekedési eszköz

roller Napjainkban sokak számára problémát jelent a közlekedés. Az autó használatának feltétele a jogosítvány, illetve igen nagy anyagi megterhelést jelenthet fenntartása, a tömegközlekedés is igen költséges, emellett számos hátránya is van, a kerékpár használata pedig bizonyos esetekben igen veszélyes is lehet. Nagyobb távolságok esetén akadnak más megoldások, azonban rövidebb utakat minden nap meg kell tennünk valamilyen okból. Mi a rollert ajánljuk rövidebb távú közlekedés esetén!

A roller, mérete miatt tökéletes közlekedési eszköz, hiszen kevés helyet foglal és könnyű a súlya, emellett egyes változatokat össze is elehet csukni, mely még egyszerűbbé teszi a szállítást. A gyermekek körében igen nagy népszerűségnek örvend a roller, bár inkább játékként, illetve szabadtéren végezhető sportolási lehetőségként funkcionál, a felnőttek számára azonban praktikus eszköze lehet rövid távok megtételére.

Amennyiben gyermeke számára keres egy játékos sporteszközt, vagy a saját hétköznapjait könnyítené meg egy rollerrel, válogasson kínálatunkból!Kényelmes kikapcsolódás kerti hintaágyában

hintaágy A hintaágy igen kedvelt kerti bútor manapság. A kerttel rendelkezők szeretik esztétikusan, igényesen kialakítani az udvart, a kerti bútorok alkalmazásával még kényelmesebbé tehetik a kint tartózkodás örömét. A hintaágy remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt Önnek is, ha szívesen tölti idejét a friss levegőn egy jó könyv és egy hűsítő limonádé társaságában.

Legyen szó baráti összejövetelről, vagy egy csendes délutáni pihenésről, a hintaágy kényelmes bútorként szolgál kertjében. Napellenzőjének köszönhetően óv a nap káros sugaraitól, lágy ringatásával pedig lehetőséget biztosít mind a kellemes pihenéshez, mind pedig a nyugodt baráti beszélgetésekhez. A hintaágyak nem csupán kényelmes kerti bútorok, de esztétikus megjelenésükkel kertjének ékévé is válhatnak.

Ha Ön is szeretne több időt tölteni kertjében, kényelme érdekében válasszon webáruházunk hintaágy kínálatából az ízlésének megfelelő darabot! Hintaágyaink nem csupán a kényelem szempontjából előnyösek, hanem időtálló darabok, melyeknek minősége kifogástalan! Válasszon minket kerti bútorok vásárlására!Az aktív pihenés kedvelőinek

kültéri pingpongasztal Napjainkban virágkorukat élik a különböző wellness szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyek, ahol a passzív pihenésé a főszerep. A jó idő beköszöntével azonban sokan szeretik a szabadban tölteni idejüket, a friss levegőn játszani, sportolni.

A szálláshelyeknek a vendégek minden felmerülő igényére érdemes gondolnia és gondoskodni róla, hogy a nyaralóknak felhőtlen pihenésben és szórakozásban legyen része, így egy jó szálláshely az aktív pihenés szerelmeseinek is kedvez. A szabadtéri sport és játék jegyében kiváló megoldás lehet néhány kültéri pingpongasztal felállítása a szálláshely udvarán.

A pingpongozás az egész családnak jó mulatság lehet, kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelik ebben a sportban, de akár baráti társaságnak is élményekben gazdag versenyek terepe lehet egy kültéri pingpongasztal.

Szerezzen még több vendéget és rendeljen tőlünk kültéri pingpongasztalokat szálláshelyére! Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére termékeink közül, illetve felmerülő kérdéseivel keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!A hintázás jótékony hatásai a gyermekekre

hinta A hintázás remek szabadtéri szórakozást jelent kicsiknek és akár nagyobb gyerekeknek egyaránt. A friss levegőn történő játék minden gyermeknek jót tesz, kellemesen kifárasztja őket, emellett a hintázás számos jótékony hatással is van gyermekünkre, melyről sok szülő nem is tud.

A hintázás fejleszti a gyermekekben a mozgás-megállás kettősségét, hiszen a hintázás során érzékelik az újralendülést és a lefékezést. Ezzel fejleszthetjük egyensúlyozó készségüket, javíthatunk tartásukon. A hintázás nyugtatóan hat szervezetükre, erősíti izmaikat és megtanulhatják általa a különböző testrészeik irányítását. Ezzel együtt a hintázás során fejlődik a mozgáskoordináció, a mozgások indításának és megállításának képessége. A hintázás során a gyermek megtanulhatja magát hajtani, egy idő után már lökés nélkül is hagyhatjuk egyedül játszani, vagy társaival szórakozni.

Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke a játék mellett tanuljon és teste is fejlődjön, a legjobb megoldást egy hinta jelenti! Válogasson webáruházunk kínálatából!Gondolkodjon előre!

szánkó Számtalan ünnep van az év során, melyről megemlékezünk valamilyen formában, mégis létezik egyetlen olyan ünnep, amit gyerek és felnőtt egyformán izgatottan vár, ez pedig nem más, mint a karácsony.

A karácsonyt nemcsak ünnepelni, de várni is örömteli és bizsergető érzés. Már előre, személyre szóló ajándék listákat gyártunk, jóval a tél beköszönte előtt. A szemfülesebbek egész évben nyitott szemmel járnak, hátha megpillantják a tavalyinál is tökéletesebb ajándékot az unokaöcsinek vagy a barátnőnek.

Készüljön fel Ön is már most és szerezze be a karácsonyi ajándékot tőlünk! Mi más lehetne a tökéletes ajándék a családnak, mint egy szánkó? A szánkó nemcsak a gyerekeknek jelent örömöt, de az egész család használhatja és fantasztikus téli programot lehet segítségével megvalósítani.

Szánkóink követik a régi idők, klasszikus, fából készült szánkóinak hagyományát. Ennélfogva sokkal megbízhatóbbak és hosszabb életűek, mint modern, műanyagból készült társaik.

Válassza ki most a karácsonyi ajándékokat és vásároljon szánkót még a nagy karácsonyi árdömping előtt!Bob, a szánkók új generációja

szánkó Az ősz már lassacskán télbe fordul, a rohanó évszakok váltakozását pedig a bőrünkön érezzük. Egyre hidegebbek lesznek a nappalok és kis szerencsével, havazással és nagy hóbuckákkal köszönt ránk a tél. Ez különösen a gyerekeknek jelent örömöt, de a hófehér téli táj a felnőtteknek is tartogathat örömforrást.

Mi sem lehetne pompásabb közös családi program, mint egy délutáni szánkózás! Önnek megvan még a régi, gyerekkori szánkója? Az ilyen kincseket féltve őrizzük, de eljön az idő, amikor kénytelenek vagyunk lecserélni őket. Vásároljon új, klasszikus fa szánkót, vagy próbálja ki a szánkózás új élményét, a bobot!

A bob ugyanúgy működik, mint a szánkó, de a modern kor igényeihez van igazítva. Könnyű műanyagból készült, kialakítása a test formáját követi így használata kényelmes és egyszerű. Könnyű, praktikus és az egész család számára kiváló szórakozást nyújt!

Örvendeztesse meg családját, válasszon kínálatunkból és rendeljen klasszikus szánkót vagy modern bobot! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!Vásároljon téli sportszert ajándékba!

téli sportszer Ajándékozni sosem egyszerű, főleg, ha már hosszú évek óta ugyanazoknak a személyeknek kell több alkalommal is személyre szóló és kreatív ajándékokat kiválasztani. Mi most segítünk Önnek és ellátjuk egy remek ötlettel: ajándékozzon téli sportszereket!

Játszani mindenki szeret, így egy ilyen ötlettel Ön is csak biztosra mehet. Télen, mivel az időjárás ezt teszi lehetővé, többnyire a jég és a hó nyújtanak szórakozást. A klasszikus szánkók és a modern kivitelezésű bobok minden kicsinek mosolyt csalnak az arcára, ráadásul az egész család tudja őket használni. A hokiütők megvásárlásával azoknak szerezhetünk örömet, akik esetleg már versenyszerűen űzik ezt a sportot és állandóan szükségük van utánpótlásra. A korcsolyázás a legkedveltebb téli időtöltések egyike, ráadásul lányoknak és fiúknak egyaránt kiváló ajándék ötlet egy korcsolya.

Egész évben, bármilyen alkalomra örömteli meglepetés lehet egy sportszer! Nézzen szét webáruházunkban és válasszon téli sporteszközeink közül!Mi hiányzik a kertjéből?

hintaágy Otthonunk szépítgetése, egyre kényelmesebbé alakítása egy állandó folyamat. Mindig találunk valamit, ami még hiányzik, amire már régóta vágytunk, vagy ami stílusában passzol a már meglévő berendezési tárgyakhoz. Ugye Ön is így van vele?

Mi a helyzet például a kertjével? A tavasz lassan visszatér és egy időre megint hátat fordít nekünk a tél, így újra lesz alkalma a zöldben ejtőzni, kikapcsolódni szeretteivel. Biztos, hogy ehhez minden szükséges kerti bútor, berendezés és tárgy a birtokában van?

Készüljön fel már most a jó időre, és szerezze be még a többi vásárló rohama előtt azokat a kerti berendezéseket, melyekre szüksége van. A régi, kopott, szakadt hintaágy már eleget fakult a napon, itt az ideje újat, szebbet venni helyette. És a régóta tervezgetett kerti pad? Nálunk ezt is megrendelheti! Az extrém megoldásokra is nyitott? Családi csocsó bajnokság az udvaron?

Tekintse meg webáruházunk gazdag választékát, vagy forduljon hozzánk bizalommal felmerülő kérdéseivel, és gondolkodjon előre!Nyárra tervezve

hintaágy Véget ért a tél, véget ért a szánkó szezon. Gondolkozzon és tervezzen előre, hiszen lassan beköszönt a tavasz, madárcsicsergésre ébredünk és gyerekzsivaj hangját halljuk majd a parkból. Ki ne kívánkozna ki ilyenkor a házból? Azonban arra is kell gondolni, hogy mindenki a szabadba kívánkozik, így a parkok a játszóterek tele lesznek emberrel.

Abban szeretnénk Önnek segíteni, hogy otthon is kellemesen ki tudjon kapcsolódni. A nyár slágerei a hintaágyak, pingpong asztalok, csocsó és különféle kerti padok.

Képzeljen el egy családjával eltöltött hétvégét, ahol nem kell kimozdulniuk otthonról, mégis együtt pihenhetnek, és mindenki megtalálja a saját kedvére való elfoglaltságot. A gyerekek pingpongozhatnak vagy csocsózhatnak, míg a barátok a kerti padon társaloghatnak, az idősebb generáció pedig hintaágyban pihenhet.

Tervezzen előre, és rendelje meg nyári termékeinket, még a szezon előtt, kedvezményes áron! Ne feledje, tegye kertjét felszereltté, hogy mindenki megtalálja a saját kikapcsolódásának megfelelő eszközöket!Kültéri vagy beltéri pingpongasztal?

pingpongasztal Pingpongozni nem csak a gyerekek szeretnek, legyen szó bármilyen kortól és nemtől függetlenül szinte mindenki kedvet kap a játékhoz, ha meglát egy pingpongasztalt. Rengeteg humoros emlék születik a nagy meccsek közben, a mókában pedig szívesen részt vesz az egész család, vagy a jó barátok is.

A pingpongasztaloknak két fő kategóriája létezik: kültéri és beltéri kiszerelés. Mielőtt azonban megvásárolnánk egy pingpongasztalt, ajánlott utánanézni, melyik felelne meg leginkább igényeinknek és otthoni körülményeinknek:

 • Előre kell tudnunk, hogy a pingpongasztal a jövőben állandó helyet kap, vagy az év bizonyos részében tárolnunk kell-e majd?
 • Szeretnénk, ha a kertben is jól bírná a megpróbáltatásokat, vagy a garázsban állítjuk fel?
 • Ha praktikusabb darabot szeretnénk vásárolni, akkor válasszunk olyat, melyet könnyű össze- és szétszerelni, egyszerűen tárolhatjuk és házilag is könnyű karbantartani.

Pingpongasztal vásárlás előtt tehát tájékozódjunk, vagy kérjük ki szakember véleményét. Tekintse meg webáruházunk pingpongasztalait, és forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!Szórakozás mindenkinek

kültéri játékok Már itt a jó idő és elhasználódtak a tavaly beszerzett kültéri játékok? Lassan elkezdődik a nyári szünet és azon gondolkozik, hogyan járhat a gyerekek kedvében?

Mi ebben garantáltan segítségére lehetünk! Kiváló minőségben találhatóak nálunk, kültéri és beltéri pingpongasztalok, csocsóasztalok melyekkel nem csak a gyerekek lehetnek elégedettek, de a felnőttek is. Kellemes időtöltés lehet az egész családnak, érdemes mindenféleképpen beszerezni és kipróbálni valamelyiket.

Ezeken felül válogathat kerékpár és roller kínálatunkból is, a mozgás öröméért, és ha ez sem lenne elég, nálunk beszerezheti gördeszkáit is, melyekkel bizonyosan belelophatja magát a fiú családtagok szívébe.

De nem csak kültéri játékokkal foglalkozunk, hanem a kültéri kényelem kialakításával is. Ezért mindenféleképpen érdemes böngészni oldalunkon, hogy milyen hintaágyakkal állunk a rendelkezésére. Hintaágyainkból figyelheti a családi pingpong party eredményét, de kiváló kikapcsolódást nyújthat egy délutáni szunyókálás alkalmával is.

Mi odafigyelünk a család összes tagjának aktív, illetve pihentető kikapcsolódására is! Ha bármiféle kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!Praktikus és dekoratív kellékek kerthelységekbe is

kerti pad Beköszöntött a jó idő, ilyenkor pedig mindenki kimenekül a szabadba, ahol végre napfény, virágillat és meleg szellő jelenti a felüdülést a hideg, zimankós hónapok után.

Ez az időszak egyúttal azt is jelenti, hogy megnyílnak a kerthelyiségek, vagyis a vendéglátóhelyek már tavasszal elkezdenek javítgatni, felújítani, takarítani, hogy minél inkább a vendégek kedvében tudjanak járni. Az előkészületek során nem árt számításba venni egy-két új kerti pad beszerzését is, hiszen a szabadtéren elhelyezett bútorok könnyen rongálódhatnak, és az újdonság egyúttal mindig vendégcsalogató erővel is bír.

Kedvező áron, online megrendeléssel is vásárolhat új kerti padokat webáruházunkból, ahol dekoratív és minőségi darabokból válogathat. Kerti padok széles választéka várja, de akár hintaággyal is bővítheti kerthelyisége felszereltségét, a vendéglátóhely stílusának megfelelően.

A választás az Ön kezében van. Keressen minket megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!Pingpongozás jótékony hatásai

Pingpongozás jótékony hatásai A pingpongozás a legkedveltebb sportok egyike, nincs korhoz kötve, fiatalabbak és idősebbek egyaránt játszhatják, vagy űzhetik akár versenyszerűen.

Népszerűségét talán annak köszönheti, hogy szórakozva sportolhatunk általa, egyszerű a játékszabálya és nincs szükség hozzá bonyolult kellékekre. Ugyanakkor rendkívül jó az indulatok levezetésére, így stresszes időszakban is kiváló elfoglaltság. A pingpongozás előnyei közé tartozik az is, hogy erősíti a csontozatot, ami főleg serdülőkorban rendkívül fontos.

Mindemellett szükséges megemlítenünk a pingpongozás jótékony hatásait is. A pingpongozás az Alzheimer-kór ellen is véd, amerikai tudósok állapították meg, hogy a betegségnek ez az egyik legjobb ellenszere. Angliában a pozitív hatás felismerése után számos pingpongasztalt helyeztek a közterületekre, iskolákba, munkahelyekre.

A pingpongozásnak tehát számos előnye van, lelki és fizikai tekintetben egyaránt jótékony hatással van ránk, így mindenképp érdemes beszereznünk egy pingpongasztalt kertünkbe vagy pincénkbe, esetleg egy erre a célra kialakított helyiségbe.

Ön is szeretne sportolni, szórakozni, levezetni a felgyülemlett stresszt? Nézzen körül webáruházunkban, és rendeljen tőlünk pingpongasztalt!Újítsa fel velünk kertjét!

kerti pad Itt az ősz, így a ház körüli teendők is felhalmozódnak. Sokan ilyenkor kezdenek hozzá a kertfelújításhoz, hogy a ház hátsó része jövő tavasszal már használható legyen, így például a kerti teraszt is érdemes újraburkolni, tetőt állítani fölé, és néhány ülőalkalmatossággal ellátni.

Jó megoldás a teraszra egy stílusos kerti pad! A ház terasza tökéletesen alkalmas lehet a pihenésre, így például egy fáradt nap után igazi kikapcsolódást jelent, ha leül és megszemléli kertjét. Ugyanígy jól jöhet a nyári reggeleken, ahol csöndben, a családja társaságában fogyaszthatja el reggelijét.

A kerti pad sok lehetőséget rejt. Vendéglátáskor, családi-baráti bográcsozáskor is szintén jó, ha van hová ülni, és beszélgetni a kellemes nyári estéken. A kerti pad készülhet fémből, fából, de utóbbi változata a legkedveltebb, hiszen ez illik igazán a fákkal és bokrokkal övezett hátsó kerthez.

Ha Ön is szeretné felújításra váró hátsó teraszát egy kényelmes kerti paddal kiegészíteni, nézzen szét ajánlataink között! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Hogyan játsszák a csocsót? – Játékszabályok

kerti pad A csocsó remek kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen lehet egymás ellen és csapatban is játszani, ezzel pedig erősödik a versenyszellem. Azonban ahhoz, hogy mindenki élvezze a játékot, figyelembe kell venni a szabályokat is!

A csocsó komoly szabályrendszerrel rendelkezik, ám ezek közül most csak a legfontosabbakat ismertetnénk:

 • A mérkőzés alapesetben három szettből áll. Ez azt jelenti, hogy addig tart a játszma, amíg háromszor öt gól nem született, és az nyer, akinek ezen sorozat végén több gólja van.
 • Nem szabad pörgetni! Nagyon gyakori hiba, hogy a csocsó rúdját nem csuklóból forgatják, hanem megpörgetik, azonban ez szabálytalan (és egyben sokkal kevésbé hatékony, ha gólt szeretnénk rúgni).
 • Az első kezdés után mindig az a csapat kezd, amelyik a legutóbbi gólt lőtte.
 • Játék közben az asztal bármilyen elmozdítása tilos.
 • Ha a labda olyan pozícióba került, melyet egyetlen bábuval sem lehet elérni, azt „halott labdának” nevezzük, és újra kezdést igényel a kör.

Szeretné Ön is kipróbálni csocsót? Akkor tekintse meg választékunkat, melyben rengeteg különböző konstrukció közül választhat!Érdekesség: csocsótörténelem

csocsóasztal Az első csocsóasztal Angliában készült, az 1900-as évek elején. Ekkor jelent meg az igény arra, hogy a foci otthon, kis területen is játszható legyen valamilyen formában. Thornton fejlesztette ki a ma is használt csocsóasztalok ősét, 1922-ben, ám az első csocsóasztal a maiakhoz képest igencsak egyszerű volt.

Pár évvel később a csocsóasztal már Amerikába is eljutott, azonban ott ekkor még nem vált népszerűvé. Katonáik körében a második világháborúban, Németországban kedvelt szórakozási lehetőség volt a csocsó, melynek szeretetét megőrizték a háború vége után is. Ezúttal a csocsó meghódította Amerikát is. A csocsó népszerűsége azóta is töretlen, mára világszerte az egyik legnépszerűbb játék szórakozóhelyeken, szállások kiegészítő eszközeiként.

Napjainkban már lehetőség van otthoni használatra is csocsóasztalt vásárolni. Ha szeretné Ön is otthon csocsóval tölteni az idejét, tekintse meg csocsóasztalainkat és válasszon kedve szerint! Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!A téli hónapok elengedhetetlen kelléke – a szánkó

szánkó Élete során minden ember ül legalább egyszer szánkón. Ez az eleinte csak fából, mára már műanyagból és fémből is készült szerkezet, kialakításából adódóan képes arra, hogy a hó tetején siklódjon. Méretét tekintve számtalan típus található, így kiváló szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szánkózás, amellett, hogy remek szórakozás, mára már olimpiai sportággá nőtte ki magát. A téli sportok kedvelői imádják a száguldást, így a szánkóknak kialakított pályán akár 160km/órás sebességgel is képesek siklani. A sportolásra kifejlesztett szánkó, más néven bob, kialakításának köszönheti ezt a hatalmas sebesség elérést, azonban egy megfelelő domboldalon hagyományos szánkóval is képesek lehetünk akár 50-60km/órás sebességet elérni, ami még autóval is igen gyorsnak mondható.

A szánkó amilyen jó szórakozás, annyi figyelmet és elővigyázatosságot is igényel. Kisgyermekeinket semmi esetre se hagyjuk egymagukban lesiklani magas lejtőkről, hiszen a fékezés tanulmányát elsajátítani nem egyszerű feladat. A kellő óvatossággal azonban a téli hónapok felülmúlhatatlan szórakozása a szánkó marad! Nézzen körül nálunk, és szerezzen izgalmas élményeket családjának szánkóink valamelyikével!Jön a tavasz, irány a kert!

Kerti pad Ahogy melegszik az idő, úgy lesz kedvünk nekünk is kiülni a jó időbe. Sütkérezünk egy kicsit a napon, feltöltődünk D-vitaminnal, nézelődünk, friss levegőt szívunk vagy olvasunk egy könyvet - nem mindegy azonban, hogy ezt milyen kerti bútoron tesszük. Manapság már számtalan típusú kerti pad és kerti hintaágy áll rendelkezésünkre, és korántsem biztos, hogy a megfelelőt fogjuk kiválasztani, ha nem gondoljuk át, hogy milyen igényeink vannak, és azt, hogy mennyit szánunk erre a pénztárcánkból.

Ha olyan kertünk van, melyben nem ad elég árnyékot a növényzet, ideális lehet egy tetővel rendelkező kerti hintaágy mellett döntenünk, ellenkező esetben viszont elég egy stílusos kerti pad is, melyet, ha fa alá helyezünk el, máris védve vagyunk az erős napsugaraktól.

A kerti bútorok kiválasztásánál a megfelelő minőségű anyag is rendkívül fontos, valamint érdemes arra is ügyelnünk, hogy mindenki, akit vendégségbe hívunk, kényelmesen elférjen rajta.

Kerti pad és kerti hintaágy ügyében forduljon hozzánk bizalommal!Hintaágy a tökéletes nyugalomért!

Kerti pad Az idilli, vidéki hangulatnak sok meghatározó eleme van, mint például a reggeli kukorékolás, vagy a szomszédok főztjének kertről-kertre terjengő illata. A vidéki élet másik, és talán legjellemzőbb alapkelléke, a hintaágy.

Mindenki szívesen használja ezt az egyszerű, de remek kerti bútort. Kiváló lehetőséget nyújt a lazításra egy fárasztó munkanap után, esetleg egy délutáni szundításra, miközben árnyékot vet ránk a nyári forróságban, valamint a párunkkal töltött szabadidőnek is romantikus hangulatot kölcsönözhet. Egyszerűen szólva a kertben való időtöltés és kikapcsolódás elengedhetetlen eszköze, sőt alapkelléke. Hintaágyunkat elláthatjuk matraccal, párnával is, ezzel tovább emelve annak komfort értékét.

Szeretne minőségi és megbízható kerti hintaágyat vásárolni? Nálunk a legjobb helyen jár! Fém kerti hintaágyaink a legmagasabb színvonalat képviselik, mindemellett dizájnos külsejükkel igazi ékévé válnak környezetüknek. Ha tőlünk vásárol hintaágyat garantáljuk Önnek, hogy új kerti bútora a mindennapi élet elengedhetetlen kellékévé válik majd!Tegye egyedivé hintaágyát!

Tegye egyedivé hintaágyát! A hintaágyak szerepe a kertben töltött idő során gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen, ám a tökéletes élmény érdekében az azon található textíliák időről-időre cserére szorulhatnak. A környezeti viszontagságok miatt tönkremehetnek, egyéb használatból eredő károk érhetik őket, vagy nemes egyszerűséggel unalmassá válhatnak az azt használók számára.

A hintaágy szivacsok és tetőponyvák tehát nem örök életűek, viszont ha lehetséges, mindig válasszunk olyan darabokat, amik egyszerre felelnek meg esztétikai igényeinknek, és kiváló minőséget is képviselnek. Akár több darabot is használhatunk felváltva, így még kisebb az esélye, hogy ráununk egy adott mintára vagy színre. A hintaágy szivacsok és tetők variációs lehetőségei teret engednek a kreativitásnak, ezért érdemes olyan helyről beszerezni ezeket, ahol széles választékot kínálnak számunkra.

Vásároljon tőlünk hintaágy textíliákat, és tegye egyedivé kertje legpihentetőbb elemét! Sokszínű kínálatunkban garantáltan megtalálja azokat a hintaágy szivacsokat és tetőket, melyek a legjobban illenek ízléséhez és kertje összképéhez!Álmodjon szabadon!

A szabad ég alatt, a természet lágy ölén aludni varázslatos, főleg a nyári meleg éjszakákon. De a délutáni szieszta is kellemesebb, ha frissen lenyírt gyep, vagy virágok illatát érezzük. Rohanó mindennapjainkban szükségünk van az ilyen pillanatokra, időt kell szakítani a pihenésre, hogy nap mint nap teljesíthessük feladatainkat.

Ne tagadja meg magától ezt a luxust! A kertje csak Önre vár, hogy meghálálhassa a gondoskodását. De ha ad a kényelemre és a stílusra, akkor mindezt egy hintaágy segítségével érheti el a legkönnyebb és legpraktikusabb módon. Válogasson kiváló minőségű hintaágyaink közül, melyekhez az egyedi megjelenéshez nálunk hintaágy matracot is vásárolhat különböző színekben és mintákban.

A hintaágy a család minden tagjának örömet okoz majd, és tökéletesen kiegészíti kertjét. A puha párnák ringatásában minden gondjáról megfeledkezhet egy kis időre, és igazán pihentető kikapcsolódásban lehet része.

Válasszon minket, és rendelje meg kínálatunkból álmai hintaágyát!

Készüljön fel idejében a tavaszra: Cserélje le hintaágya matracait, párnáit!

Bár még javában tart a tél, a gondos háziasszonyok tudják, hogy vannak dolgok, melyeket jobb még ebben az időszakban megcsinálni, megvásárolni, mert a jó idő beköszöntével nem jut a teendőkre annyi idő. Olyankor aztán lehet amiatt bosszankodni, hogy miért nem végeztük el időben a feladatot, amikor már szükség lenne a választott dologra. Ebbe a kategóriába szoktak esni a ház körüli dolgok felújítása, megjavítása, a kerti bútorok huzatjainak tisztítása, cseréje.

Az utolsó őszi használat után legtöbben ezeket a bútorokat elpakolják a garázsba, vagy a sufniba, és jellemzően az első tavaszi családi, vagy baráti grillezés alkalmával kerülnek újra elő pókhálósan, koszosan, szakadtan.

Vásároljon még időben új hintaágy matracot, vagy hintaágy szivacsot, ha a régi már nem tart rendesen, esetleg kényelmetlen rajta az ülés, rendeljen új hintaágy párnát! Nézzen körül nálunk, és az év első kerti bulija is garantáltan kényelmesen telik majd!

 
Hintaágy
Hercules zöld vázzal


Hintaágy - Party


Hintaágy - Maximus


Hintaágy - Roby


Csocsó Játék - Jenifer


Gombfoci asztal nyitható lábbal


Pingpongasztal
Vega star kültéri álló

 
1211 Budapest, Központi u. 31 .  •  Ügyintézés munkaidőben: 06-1-425-3333..  •  Mobil: 0630/9-19-99-49;   •  info@szervalduo.hu  •  
Szerval Duo Kft. 06-1-425-3333 1211 Budapest Központi u. 31.

sport.lap.hu | sportfelszereles.lap.hu | sportszer.lap.hu

Minden jog fenntartva!